IP camera

Een alarmsysteem biedt tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden, dan een luide sirene bij een inbraak. Een standaard alarmsysteem laat inderdaad een luid alarm afgaan. Naast een luid alarm zorgt het systeem ervoor dat je een melding krijgt op je mobiele telefoon. Je wordt zo direct gewaarschuwd bij een alarm. Handig als je niet thuis bent en je iemand moet bellen om te gaan kijken bij je woning. De meeste alarmsystemen zijn rijk uitgerust met sensoren die je woning in de gaten houden. Eventueel kan je dit nog verder uitbreiden met extra sensoren. Dit is helemaal ideaal als je woning net iets te groot is voor het basispakket. Of als je extra ruimtes wilt beveiligen. Er zijn zelfs alarmsystemen met extra sensoren voor brand en rook. Je wordt zo door hetzelfde systeem op de hoogte gehouden.

IP camera registreert alles in en rond je woning

De IP camera registreert dagelijks wat er in en rond je woning afspeelt. Dankzij een IP verbinding kan je van buitenaf de beelden bekijken. Je ziet meteen wat er zich in huis afspeelt als het alarm afgaat. Via de IP camera kan je meteen de beelden bekijken en actie ondernemen. Gaat er iets fout? Dan kan je een melding doen aan de politie. De IP camera heeft inmiddels de beelden van de daders opgenomen. De pakkans is nu ineens een stuk groter dankzij de IP camerabeelden. Wil je voortaan niet meer het risico lopen op een inbraak? Schakel dan een alarmsysteem met IP camera in voor de beveiliging van je woning.