Afluisterapparatuur opsporen

Iemand afluisteren is strafbaar in Nederland. Ondanks dat afluisteren strafbaar is doen we het helaas massaal. Nederland behoort tot de top 3 landen waar het meeste wordt afgeluisterd. Als u het vermoeden heeft dat u wordt afgeluisterd, dan is het verstandig om actie te ondernemen. U wilt tenslotte niet in de problemen komen doordat u afgeluisterd wordt. Daarbij voelt het als een enorme inbreuk op uw privacy. Uiteraard kunnen wij u helpen met afluisterapparatuur opsporen. We kunnen voor u gaan zoeken naar de verborgen zendertjes. Vaak zijn ze zo minuscuul dat ze met het blote oog onzichtbaar zijn. Gelukkig kunnen wij u helpen met speciale apparatuur voor afluisterapparatuur opsporen.

Observatie onderzoek bij uw ex-partner

Als u gescheiden bent, dan bent u meestal verplicht om alimentatie te betalen. Maar dit komt te vervallen, zodra uw ex-partner gaat samenwonen. Het nadeel hiervan is dat u hiervoor eerst naar de rechter moet. U moet hierbij met officiële bewijzen komen, dat uw ex samenwoont met een nieuwe partner. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen met een professioneel observatie onderzoek. Met dit onderzoek kunnen we achterhalen of uw ex samenwoont. Ons observatie onderzoek wordt geleverd met een rapport waarin de officiële bewijzen zitten. U heeft zo de bewijslast op papier en dit kan u overhangen aan de rechtbank. Twijfel dus niet als u in een soortgelijke situatie zit en schakel een privé detective in. Met een observatie onderzoek zorgen we ervoor dat we zeker weten de bewijzen hebben die u nodig heeft in de rechtbank. De kosten verdient u snel weer terug doordat u met een uitspraak mag stoppen met betalen. Bel ons vandaag nog voor een officieel onderzoek.