Privé detective

Als je een vacature online plaatst krijg je binnen een half uur soms wel tientallen reacties. Het wordt nog vrij lastig om een selectie te maken tussen alle potentiële kandidaten. Na de eerste gesprekken heb je een goede eerste indruk. Er zijn een paar kandidaten die je mogelijk in dienst wilt nemen. Alleen weet je nog niet 100% zeker wie je nu echt in dienst gaat nemen. Gelukkig kunnen wij je als privé detective uit de brand helpen met een pre-employment screening. We kunnen je helpen om een selectie te maken tussen de kandidaten die zich gemeld hebben voor de functie. Dankzij ons onderzoek weet je precies wie je voor je hebt en wie er echt geschikt is voor de functie. Als er kandidaten zijn met een verleden van oplichting, diefstal en fraude, dan pikken we ze er direct uit. Dankzij onze pre-employment screening ben je echt op de hoogte van de kandidaten die zich gemeld hebben.

Verlaag het risico bij het aannemen van nieuw personeel

Met een privé detective kan je het risico verlagen dat je verkeerd personeel in dienst neemt. Natuurlijk is een onderzoek een investering. De kosten verdien je alleen wel vanzelf terug. Als achteraf een personeelslid onbetrouwbaar bleek te zijn, dan wil je dit wel graag weten. Gelukkig zorgen we voor een uitgebreid onderzoek met een privé detective. In overleg gaan we de informatie voor je uitzoeken die voor jouw belangrijk is om te weten. Je kan zelf een onderzoek samenstellen met de hulp van onze pakketten. We zoeken zo alleen de informatie uit die voor jouw van belang is om te weten. Je betaalt zo niet voor informatie die je niet hoeft te weten. Handig als je een professioneel onderzoek wilt uitvoeren en je moet letten op de kosten!