Pre-employment screening

Het kan soms een hele zoektocht zijn om nieuw personeel in dienst te nemen. Logisch want je wil niet iedereen zomaar in dienst nemen. Een dienstverband lijkt onschuldig, maar helaas zitten er genoeg rotten vissen in de vijver. Dit betekent dat ze je complete reputatie om zeep kunnen helpen. Met als gevolg een hoge kostenpost waar je niet zomaar onderuit komt. Gelukkig kan de privé detective je helpen om de juiste personen voor de baan te selecteren. Dankzij een pre-employment screening weet je precies welke personeelsleden je het beste in dienst kan nemen. Maar je weet ook meteen wie je het beste kan overslaan. Wij helpen je graag op weg om de juiste personen voor je bedrijf te selecteren. Dit voorkomt uiteindelijk een hoop ellende als het fout gaat.

Pre-employment screening samenstellen met een detective

Een privé detective inhuren voor een screening klinkt als een enorme kostenpost. De meeste bedrijven vinden het dan ook teveel gedoe en bepalen zelf wie ze wel of niet vertrouwen. Het gevolg is dat ze flink wat geld kwijt zijn aan het selecteren van verkeerd personeel. Dit is de reden dat je bij ons met pakketten werkt. Je kan zelf bepalen welke info voor jouw belangrijk is om te weten. Een groot deel van de informatie hebben we al binnen een half uur voor je gevonden. Dit bespaart een hoop tijd, geld en gedoe. Vraag dus gerust een offerte op om de screenings voortaan via onze detective te laten verlopen. Je zal merken dat het reuze meevalt als je ze zelf kan samenstellen.